Välj en sida

profilbild Anne-Lie Lokko - svart kavaj, blå skjorta, mörkt, halvlångt hår.

Anne-Lie Lokko

Om mig 

Jag älskar mitt jobb! Jag hjälper människor se möjligheterna med digital kommunikation, sociala medier och smarta verktyg. Jag föreläser och coachar ledare, företagare, ledningsgrupper, styrelser, säljare, marknadsförare, it-chefer mfl med att bygga sina varumärken och arbeta mer digitalt.

www.addfriends.se
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

se.linkedin.com/in/annelielokko.

Maila mig gärna på anne-lie@addfriends.se eller slå en signal på 0708-37 13 23 om du vill ha hjälp med att fixa till en LinkedIn sida, se hur ni kan använda sociala medier, komma igång med annonsering på Facebook, Instagram och LinkedIn eller coaching i sociala medier.

Föreläsningar & workshop

Jag vill inspirera och sprida kunskap kring sociala medier, content marketing, personligt varumärke, platsmarknadsföring, vad som är aktuellt idag i olika branscher och dela med mig av de senaste trenderna. Mitt mål är att åhörarna ska ha med sig något man direkt har nytta av, mer praktisk och inte någon pausunderhållning.

Med min bakgrund inom informationssäkerhet, e-handel, projektledning för intranät och webbplatser, virtuella samarbeten mellan universitet och underleverantörer, microbetalningar, innovationer inom vård och omsorg, gör att jag har ett brett spektra att relatera till.

Föreläser och har utbildning i sociala medier för kommuner, marknadsförare, kommunikatörer, företagare, ledare – spretigt och digitalt – men gör det lättare för mig att förstå vad de kan behöva just nu för att växa.

Pro-bono föreläsningar

Gör pro-bono föreläsning en gång per termin för grupper som vill göra skillnad, jobbar för bättre samhällsklimat etc. Är du med i en grupp som inte har någon personal, inga intäkter eller bidrag som gör allt ideellt och behöver hjälp med sociala medier och är intresserad av det välkommen att höra av dig!

Gratis föreläsning för marknadsföra mig själv?

Tack, men det är inte aktuellt.