Välj en sida

Då var jag äntligen i mål. 100 bloggposter är skrivna! Under 100 dagar.

Två dagar missade jag skriva inlägg. Oursäktligt. Irriterande. Men min vanliga devis är att släpp taget om misslyckanden, lär av dem och gå vidare. Så de två dagarna har jag uppdaterat med inlägg i efterhand. Under dessa 100 dagar.

Starten var svår, jag satt ofta och postade mina inlägg precis innan midnatt. När 30 dagar hade gått kändes det som det var en evighet kvar. Undrade om det var värt det. Jag hade inte kommit upp till någon kvalité, ämnena varierade och inläggen blev oftast mycket korta. Jag har i och för sig aldrig varit mångordig i skrift men några inlägg blev så korta att de passat bättre i en mikroblogg.

Några inlägg postades på tumblr, tänkte ta tillfället i akt och testa det som verktyg när jag ändå skulle blogga varje dag. Men posterna på Tumblr kändes inte som riktiga inlägg så de dagarna så blev det istället två, en post på Tumbr och en här.

Evighetskänslan, att det var långt kvar till mål kände jag även när vi hade 30 dagar kvar. Sen hände någonting. Det flöt på och en dag så informerades det om att det bara var tre dagar kvar! Oops. Vart tog tiden vägen. Det var då jag räknade mina bloggposter och konstaterade att jag missat två dagar. En dag visste jag om, den andra hade jag missat helt. Hade två poster som inte var publicerade, dammade av dem och publicerade och så var jag ifatt. Inte helt nöjd men gav mig själv godkänt,

De sista 20 dagarna har gått så fort. Fortfarande inga poster som jag spridit via Twitter, Facebook eller LinkedIn men jag sitter inte längre fram till midnatt och skriver. Och det har började bli roligt att skriva. Jag har accepterat att det spretar. Och tänker fortsätta blogga. Varje dag. I 365 dagar.

Post 100 #blogg100