Välj en sida

Letar efter arbetsro, har massa uppdateringar som ska göras och får tips om Scandic Grand Central. Checkar in på FourSquare och läser i tipsen som andra skrivit när de checkan in. Ett av tipsen lockar mig – Bloggers in! Gratis rum för bloggare med ärenden i stan! Ansök på Facebook! Rum 1077!  Blir perfekt för mitt åttonde inlägg i #Blogg100 – Om hotellet erbjuder ett rum för bloggande!

Ansök på Facebook!

Hittar Scandic Grand Central Facebook sida och noterar att de har över 5000 som gillar sidan. Jag gillar också sidan. Letar efter ansökan. Sitter med min iPhone och bläddrar. Hittar inget. Så jag går fram till receptionen och frågar om rummet.

”Jo, det finns ett rum för bloggare. Du ansöker om det på Facebook.” Jag svarar med att jag precis tittat, visar upp mobilen och säger att jag inte hittar någon ansökan. Till svar får jag: ”Det ska finnas där.” och så vänder hon sig till nästa gäst som tydligen har problem med att hitta till sitt rum. Hon går iväg. Utan att säga något mer till mig.

Jag tittar på sidan igen, i informationen, bland inläggen, hittar ingen ansökan om Bloggers in och inspirationen om att skriva om rum 1077 är borta. Lämnar hotellet utan vetskap om det är det ett rum att tillfälligt arbeta i eller ett hotellrum som man bokar för att jobba och sova över i.

Ett lugnt hörn på The Dubliner

Går in på The Dubliner där en servitris möter upp och jag säger ska vänta in Stockholm Hash House Harriers – The Drinking Club With a Running Problem” och behöver jobba.  Hon pekar och säger – Ta hörnet därborta, där är det lugnast!

Blogger’s Inn  – ett rum för övernattning

Googlar Blogger In och hittar genast information, det är ett rum för övernattning. Och det heter Blogger’s Inn, ser perfekt ut, här skulle jag vilja bo två nätter under webbdagarna Så nu återstår att försöka få upp formuläret och fylla i ansökan och se om jag blir godkänd.

Till sist

Och här sitter jag nu, mycket nöjd med att mitt åttonde inlägg klart flera timmar tidigare än de tidigare och nu ska jag jobba, innan alla pigga löpare ramlar in.

Inlägg åtta #Blogg100