Välj en sida

Inser att när jag sitter med bokföringen att jag har samlat på mig ett antal domäner, men inte bara domäner utan påbörjade bloggar och webbplatser. Och ett antal webbhotell. Onödigt många. Domäner för jag någon gång fått en idé, som ligger och väntar på att det en dag är aktuellt att genomföra idéen och domänen kommer till användning. Eller inte. Speciellt inte när jag inte har tid och inte får någon annan vinst i att driva idéerna vidare.

one.com, Loopia, Binero och ipeer.se är de webbhotell jag har idag. one.com för ett föreningsprojekt som jag undrar om jag någonsin kommer kunna fasa ur mig från. Loopia, där jag känner mig hemma, hittar och får oftast bra support. Binero är ganska nytt, också ett gränssnitt som är bra och support som funkat bra. Ipeers adminpanlen blir jag aldrig vän med. Hittar inte något men har fått bra support. Så ska jag välja ett så blir det nog ändå Loopia, trots strulet och frånvaron när mailservern kraschade för dem 2011, så hänger jag kvar. Denna veckan krånglade den här webben och Daniel på Loopia flyttade databasen och avinstallerade en W3 Total Cashe. I like.

Tumblr, wordpress.com och så ett gäng andra konton för olika sociala medier tjänster. Allt ska testas. Samlar på tjänster. Hade jag varit frimärkssamlare hade jag kunnat sortera frimärkena snyggt i frimärksalbum, precis som svärfar gör. Hade jag varit lite som svärfar hade jag haft full koll på vad jag startat för konton, vilka användarnamn, lösenord och mailadresser jag använt. Lite koll har jag. Men det finns många glömda konton. För många.

Men jag samlar på konton, domäner och tjänster. För att pröva mig fram och se vad det kan tillföra för nytta. Andra får samla på frimärken eller vad de vill.

#blogg100