Välj en sida

Kontoret ligger mitt i stan, har utsikt över Rådhuset, Bernards, PB och Högskolan. Klockan är bara lite över fem när jag kommer till kontoret och det är fortfarande ljust ute. Mycket trafik utanför fönstret, folk är på väg. De flesta troligen hem. Eller kanske till något av stans alla gym. Finns nog lika många gym som kyrkor i stan. Osäkert om kyrkan är lika välbesökt som gymmen. Besöker lika sällan gymmet som kyrkan. Lovar bot och bättring där.

Bra möte, en supertrevlig och ambitiös person som är i början av sin karriär. Vi gick igenom hur hen kan använda sociala medier både privat och i sitt jobb. Ser fram emot att följa henom.Per Thellman

Mörkt när vi är klara. Bilen hem till förorten och jobbar vidare. Ny månad så dags att stämma av kontona och göra iordning allt till bokföringsbyrån. Noterar att både Swedbank och SEB har ändrat sina gränssnitt. Funderar på om de har samma utvecklare. Det som tar mest tid med bokföringen är att ta fram underlag. Ett trist jobb som måste göras. Ute är det nu kolsvart. Snart midnatt.

2 #blogg100