Jag åker tåg ett antal gånger per år. Så jag är ingen nybörjare ändå så sitter jag nu i Hässleholm istället för att sova i sängen hemma i Jönköping. Missade helt när tåget stannade i Nässjö. Jag vet att det fanns ett par till i vagnen som skulle av i Nässjö och de var plötsligt borta, tänkte först de hade gått till resturangvagnen. Men tyckte det var lite konstigt då vi strax skulle var i Nässjö. Såg helt fel på klockan. Missade helt stationen i Nässjö. Ropade de ens ut att vi var där? Spelar inte så stor roll, utan jag hoppade av i Hässleholm då de var den stationen som vi närmade oss. Tänker att antingen finns det väl ett hotell, det är inte så kallt så jag klarar mig annars tills morgontåget går om det inte går något nu ikväll- Tack och lov så går det ett kl 23.35. Till Nässjö. Så maken hämtar mig där. 

Jag satt och jobbade med en inbjudan, svarade några mail, gjorde några uppdateringar och chattade med några vänner, helt försjunken i mina skärmar. Nästa gång ska jag ställa larmet. Tänker inte råka ut för det här en gång till. 

Nu vågar jag inte skriva mer. 30 min kvar. Ska sitta och titta på informationstavlan och räkna ner tiden.Tänker inte missa det här tåget och lovar mig själv att jag ska hoppa av i Nässjö.

#blogg100