Välj en sida

 

Rotary Doctors

Till förmån för Rotarys Läkarbank har Rotary distrik 2380 idag arrangerat gala och bankett. Jag gillar Rotarys Läkarbank och gick därför både på gala och bankett trots att jag visste att musiken inte alls skulle vara det jag föredrar att lyssna på. För en god sak kan jag ändå tänka mig att vidga mina vyer och visa att jag uppskattar att arbete som gjorts för att få ihop pengar till Läkarbanken.

Alla deltagare på scen

Kul att se Lena Maria Klingvall, minns henne sedan jag var liten och vi simmade längder i bassängen på Attarpsbadet i Bankeryd. Tänk att hon gick och blev guldmedaljör i simning. Bra scennärvaro, stort hjärta, bra röst och mycket hallelujah.

Fick se och höra den omtalade Par Bricole, ett till synes homogent manligt sällskap som säkert har mycket roligt ihop. Roade oss gjorde de också.

Sedan var det SVF-kören och Gittan Glans. Superduktiga! ”Thank You For The Music”

Banketten var på Guvernören. God mat, imponerad över kvalitén på maten är så hög när det är till så många som 110 gäster. Toastmastern var underhållande och vi fick bästa pausmusik av Par Bricole och fick mycket trevligt sällskap vid bordet!