Välj en sida

Första mailet jag läser idag ”Dina referensprover är på väg! De är i Malmö nu. Troligtvis kommer de redan idag. Vad gör vi nu?”.

Med blandad förtjusning, spänning och förskräckelse inser jag att nu är jag nära. Idéen som jag haft i 15 år är inte längre bara en idé i mitt huvud. Just nu är jag rädd att det blivit missförstånd, att detaljerna inte blivit bra. Att inte kvalitén på produkten är bra. Sista prototypen var ganska nära vad jag tänkt mig och vi har haft många förklaringar och förtydligande via mail. Skisser på olika delar till produkten har skickats i mängder. Fick de full koll på dessa?

Nu gäller det. Repa mod. Är inne i affärsprocesser jag inte känner till. Ibland undrar jag varför jag utsätter mig för det här. Det är ångestfyllt, krångligt, tidskrävande och kostar. Jag gör något jag aldrig gjort tidigare. Det är spännande och jag har saknat produkten på marknaden. Jag är trött på att ha idéer i huvudet, vill förverkliga, vill se om det håller. Nu gäller det att hålla ut.

Ska svara att jag kommer och tittar på proverna, redan i eftermiddag eller i morgon. Så fort referensproverna kommit fram.

nr 1 #blogg100