Välj en sida

Har fått säljbrev, igen, där avsändaren erbjuder mig att hänga med som hans gäst på ett seminarium och höra hur jag kan  få bestämma över mig själv, vara min egen chef och möjligheter att bli rik. Själv tycker jag mest det påminner om bondfångeri. Fångar han mig ingår jag troligtvis i hans näringskedja och han får bonus på det jag säljer.

18 mar 2011 kl. 19.13 skrev RB:

Hej Anne-Lie,

Vi hade kontakt senast den (10/14/2005).

Nu får du ny möjlighet att öka din kunskap och börja styra ditt liv och leva lättare.
Jag är wellness coach och hjälper folk till en bättre hälsa och ett sundare leverne.
Jag påverkar människor till att må bra, se bra ut och leva länge Det innefattar näringsrekommendationer och träningsrekommendationer. Wellness är sammansatt av wellbeing och fitness

Det företag jag har valt att samarbeta med heter Herbalife International. Anledningen till att jag samarbetar med Herbalife är att de är störst i branschen och har funnits i 31 år. De vet mycket om mat, näring och träning.

Titta gärna i min websida www.bli-i-form.nu och/eller http://www.braform.nu/?ak=ribe Här kan du få se några resultat på människor som fått hjälp.

Du bestämmer som din egen chef, om det skall vara en extrainkomst tex med 8h effektivt arbete per vecka nå 5-10 tusen per månad, eller en nivå som gör dig och din familj ekonomiskt oberoende. Trots allt kanske friheten och möjligheten att styra sin egen framtid är avgörande som motiv.

I Göteborg är det seminarium den 26 mars och se nedan detaljerad information om det.

Hör av dig så snart som möjligt när du vill delta som min gäst och senast fm tisdag 22/3 om du vill ta del av lotteriet.

På återhörande!

Hälsningar

Rickard
Nästa stora seminarium är i
Göteborg 26 mars, Sundsvall 26 mars, Stockholm 27 mars samt Malmö 26-27 mars.

Du är välkommen till dessa att lyssna på några av Sveriges bästa distributörer, som kommer att dela med sig hur de blivit så framgångsrika.

En timme är gratis information och sedan kan du välja att lösa biljett om du tycker det verkar intressant att stanna resten av dagen.

Du anmäler dig som gäst till Rickard  i registreringen och du får gärna ta med en kompis som vill veta mer.

Seminarium