Välj en sida

Tweetup i Jönköping

I tisdags var det dags, 23 twittrande Jönköpingsbor plus tre gäster som träffades för Tweetupjkpg. @Tigerlinus hade med sig deltgarlistor till alla och tryckt upp namnetiketter, underlättar minglandet.  @Tigerlinus och @februaryborn prickade av alla och vi bänkade oss i ett av konferensrummen. Häftig känsla att se alla samlade!

Systrarna Annelie, som driver restaurangen Hasse på Sjökanten, och Sandra som driver A6 Vandrahem & Hotell hälsade oss välkomna och berättade storyn av att komma dit där dom är idag. Vilken drivkraft! Flera års arbete ligger bakom att de nu kan driva stället (läs gärna artikel i Jnytt Annelie har varit en klippa –  fixar en prisvärd meny och att vi inte behövde förbeställa mat underlättade arrangemanget.

@helenanordström berättade om arbetet med Destination Jönköping och vi fick en förhandsvisning av filmen för den kommande Jönköpingsgalan. Den var verkligen kanon. Vi blev nog alla sugna att gå på gala! Jag var nog ensam om att vara Jönköpingsambassadör men jag hoppas fler hänger på! Handbollsprofilen Johan Petersson har rekryterats av Destination Jönköping och VM-bolaget för att arbeta med Handbolls-VM i Jönköping i januari 2011.

@helenanordström avslutade sessionen med att vi är en liten viktig grupp, sk. påverkare – och hennes beskrivning var nog för många väldigt slående.

Tre bord stod dukade och klara, i Jönköpingsgalans färger. Nu mat och prat.
Äntligen få prata med twittrare jag följer och normalt har en dialog med begränsad till 140 tecken är coolt.

Tack alla som kom!

Ser fram emot nästa tillfälle!

Ps. Tack @NiklasDahlqvist för allt stöd, tack @Tigerlinus, @cecilia_odman och @eric_moreau, @chr för bollplank och tack @ankarvall för du fick mig att skriva.