Välj en sida

Jag hade inte tänkt att vara med den här gången, för att leverera med kvalité i 100 dagar är en utmaning jag inte klarar just nu. Men i går ändrade jag mig, jag gör det här för min skull, det här är en plats för mig, egentid, egna reflektioner som jag gärna delar. Så jag har inte förberett några inlägg, inget tema, men lusten är tillbaka och drivkraft finns.

Första gången, 2013, missade jag två inlägg, glömde helt enkelt bort. Jag gjorde fler än 100 inlägg totalt men det där med att två dagar hade jag missat var retligt. Den gången avslutades blogg100 med ett mycket bra event i Stockholm.

Förra året, 2014, gick det bättre, jag gjorde 100 inlägg, många gånger kvart i tolv. De 50 första inläggen var på något vis kopplade till Twitter, tips om olika inställningar, skapa listor, intressanta personer att följa mm. Sen hände så mycket i min omvärld som jag behövde en ventil för, att ”få ur mig”, och jag var ganska trött på att skriva om twitter så då skrev jag istället om det som föll mig in och jag testade olika plattformar, exempelvis Tumblr för mina inlägg.

Den här gången blir det blandband från start. och allt kommer vara samlat här. Jag kommer skriva om det som faller mig in, det här är en plats för mig och mina tanker, förhoppningar, träning, mat, åsikter, rädslor och kärlek. Kort och gott, personliga noteringar från mitt vardagsliv.

Ps.
För dig som vill ha tips om marknadsföring, sociala medier, content marketing, LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram mm dvs så följ mig gärna på

#blogg100

1-100