Välj en sida

Ambitionen idag var att installera en ny webbplats men skulle först bara skriva klart en artikel, publicera den, kontrollera företagets ekonomi,  göra löneunderlag, svara på några offertförfrågningar (bäst), felsöka i en installation (sämst) och svara på diverse mail.

Mitt i allt ringer dottern som hittat två övergivna fågelungar på skolans parkering. Suck.

Fågelungar, blev småfåglar som skrevs som små fåglar. Helt fel är det ju inte. Fågelungar är små.

Hann i och för sig till verkstan med bilen. Hela dörren måste bytas ut. Jag orkade inte ens fråga om det tar 14 dagar eller om det sker efter semestern. De skrattade nog åt mig när jag för hoppa in på passagerarsidan för att innifrån öppna förardörren. Gäller att det inte står en bil för nära för jag måste få upp den så pass så den inte slår igen…

Tråkigast idag var att en projektledare hoppar av i ett projekt jag är involverad i. Nu löser det sig bra ändå men trist är det när kompetenta och grymt trevliga personer försvinner ur projekt man satsat på.

Hade också en mycket trevlig lunch med en annan företagare som växt så det knakat och har några intressanta lösningar på gång. Det ger mycket att diskutera med andra företagare, man sitter i samma båt på något sätt och man ger och får goda råd om allt möjligt.

När klockan var halv tio ringer maken och undrar om det inte är dags att komma hem. Jag trodde klockan var halv åtta. Fick en del gjort men någon ny webbplats blev det inte. Det blir det en annan dag.