Välj en sida

Faxnummer 087352995

Surt konstaterade jag att jag fått parkeringsböter pga felvänd biljett. Noterar parkeringsvakten fotat biljetten och tänker att då får jag väl foto framsidan av biljettet och maila dem att den var giltig och hoppas att jag slipper betala 400 kr.

Ser då att de endast erbjuder post, fax och telefon! Hur många har tillgång till en fax 2013? Varför ingen mailadress?

Besöker hemsidan och möts av ord som ”Handels- och jurist Inkasso, lagar, domar, tidsfrister, kronofogdmyndigheten, Vad säger lagen” och ett telefonnummer om man har fler frågor. Under Kontakt finns heller inga mailuppgifter, inget formulär för frågor.

Hojab informerar: Vad gäller om biljetten ej legat synlig vid kontroll? Om en parkör i efterhand inkommer med biljett som ej legat synlig har P-bolaget rätt att vidhålla fordran.

Omdömen om Hojab Parkeringsservice

Undrar om det ens är någon idé att ens göra ett försök att få p-boten riven?

2 #blogg365

 

2013-07-08 Uppdatering. Ringde in idag och fick ett väldigt trevligt bemötande. Nu är parkeringslappen och boten på väg till Hojab Parkeringsservice i Solna.

2013-05-15 Uppdatering. Boten är avskriven. ”Vi vill göra er uppmärksam på att parkeringsbiljetten enligt föreskrifterna skall placeras på framrutans insida fullt läsbar utifrån. Enligt parkeringsvakten fanns ingen giltig parkeringsbiljett väl synlig i fordonets framruta vid tillfället, varför kontrollavgift utfärdades.

Mot bakgrund av ovan och med hänvisning till den giltiga parkeringsbiljett ni visat oss har vi vid detta enstaka tillfälle valt att avskriva kontrollavgiften, vilket härmed bekräftas.

 

Så TACK till Göteborgs Stads Parkeringsbolag! Och jag har köpte en hållare som sitter på insidan av rutan för att inte råka ut för att biljetten placeras på fel håll igen.