Välj en sida

Går satt uppe och jobbade på en sajt till midnatt, svårt att sluta när man är igång och ska få allt på plats.  Började med sovmorgon, den räddade den här dagen. Strök några av de ärvda juldukarna och rensade ut gästrummet så bror och brorsbarn får plats när de kommer ner till julafton.

En mysig lunch med dotter och make på Småländska kolonien som varit höstens favorit att för luncher. Blev fiskgryta även idag.

Besökte mina favoritbutiker, MacHuset, Elegansia, Scandinavian Photo och Backamo Handelsträdgård. I Bankeryd passade jag på att åka förbi huset jag bodde i som liten. Vi sålde det i mars, 1,5 år efter morfars bortgång. De hade bytt det läckande taket och bytt ut den taggiga häcken. Det var kul att se att huset, det såg välmående ut.

Lämnade två blomgrupper till personalen på Tellas hunddagis och tackade för det fina året. Började prata om en hund till, undrar hur vi kom in på det för det är inget jag planerat. Gav upp efter beskedet om att det inte var lämpligt att ta valpar på Tella. Men helt plötsligt stod vi där och diskuterade en hund till, jag hade tänkt mig en Havanese men Mari tyckte Frisse vore bättre så två minuter senare så hade vi bestämt att vi skulle hälsa på den Bichon Frise som är på dagiset när vi är tillbaka efter nyår. Livsfarligt, en valp på fem månader kan man ana hur det kan sluta.

Bokat in några yogaklasser hos Anna på Myoga i januari, då jag ska börja mitt nya liv, igen.

En app för poke installerades och testades. Om jag kommer använda den, tja det återstår att se.