Välj en sida

Mediaormen Något jag uppskattar är webinar och en favorit är Bengt Littorins Lunchwebinar Idag satt jag framför skärmen tillsammans med Henrik Larsson. Vi loggade in 11.15, då var vi de första som loggade in, och sen sprang vi ner och fixade lunchen på närmsta sushi stället och hann tillbaka precis till starten.

Idag var Björn Löfdahl, programdirektör på SR, och Tove Svenonius, Nyhetsreporterchef på Ekot som delade med sig av sina erfarenheter och tankar inför framtiden.

Sändningen inleddes med att Björn föreläste om hur han ser journalistrollen förändras. Bilden ovan är från hans föreläsning och just här var fokuset ”Dela ut, dela upp och fånga in”. Efter Björn och Toves föreläsning var det många intressanta diskussioner! Stort tack för att ni delade med er!!!

Tekniken strulade något vilket är mer regel än undantag. Säkert stressigt för de som gör sändningen men för mig som följer det hela via nätet passar på att diskutera med övriga 55 som finns på chatten.

Webinaret kan ses i efterhand, http://fb.me/1aot0pray

Christian Dahlqvist som också var med och lyssnade på seminariet la upptvå länkar i chatten som jag vid tillfälle ska kika mer på.
– Dagen av social transparens
– Bengt Hansell – Ekoreporter på Twitter