Välj en sida

Hittat hit igen, de 100 dagars bloggande var en hit, men shit, vad jobbigt. Noterar att temat på bloggan är brunt, brandgult och grön. Precis som ute. Ute sprakar fortfarande löven brandgula, gula och gröna. Helt klart ett ställe för mycket. Bläddrade snabbt igenom några teman och laddade ner första bästa. Hyfsat enkelt, men det återstår en del fix men widgets etc som lagt sig fult.

Hänger kvar vid vädret. Kan inte minnas att någon höst tidigare varit så underbart vacker. En himmel som oftare varit klarblå istället för isigt grå. Idag kom de första bildbevisen på att snön är på väg. Vänner uppe i Åre har lagt upp foton på Facebook med snötäckta bilar och grillar. Så istället för få ångest över att snön försvinner så intalar jag mig att jag älskar vintern och hoppas på en kall, snörik vacker vinter. Och i år ska jag lära mig åka längd, igen, så gärna en snörik vinter för jag vill åka på golfbanan i närheten och inte hetsa upp till några spår.

Tillbaka till bloggandet. En insikt är att här på lokkomotion så blir det om ditt och datt, för på AddFriends fokusera på inlägg om digital kommunikation, sociala medier. Här kan det bli funderingar kring sociala medier men tips, idéer, checklistor fortsätter jag precis som innan att skriva om på AddFriends.

Det får vänta. Nu dags att förbereda nästa vecka, ett maraton i utbildningar och föreläsningar. Och vintern är välkommen!